Logo

O namaTvrtka Motobox d.o.o. Osnovana je 2008 godina i u samom početku se specijalizirala za prodaju i ugradnju guma za motocikle, skutere i mopede.

Od samog starta u interesu nam je bilo osim ponude samih guma, kupcima pružiti kvalitetnu edukaciju i savjet po pitanju pravilnog izbora guma. Naime, pogotovo kada su cestovni motocikli veće zapremine u pitanju, od jednog proizvođača na izbor je nekoliko različitih modela guma, različite namijene i samim time karakteristika. Pravilan izbor guma je veoma bitan , kako sa aspekta sigurnosti, tako i sa financijske strane, jer su gume za motocikle veoma skupe a rade relativno malo kilometara.

Zbog svega navedenog, naš moto je " ne kupujete gume za motor nego za sebe ". To znači da trebate kupiti gumu koja svojim karakteristikama odgovara vašem načinu vožnje i uvjetima upotrebe. U tom smislu , na našoj stranici www.motogume.com kao i u web shopu www.motogume.hr, osim informacija o cijeni i količini imate dosta informacija o tome kakva je koja guma, koje su razlike između pojedinih kategorija namijene ( sportske , sport-touring itd... ) te mogućnost selekcije po namijeni.

Od skromnih početaka samo internet prodaje i jednog malog skladišta , danas smo izrasli u ozbiljnu firmu, prepoznatu od tržišta i jedna smo od vodećih tvrtki u Hrvatskoj. Naravno , sve to možemo zahvaliti i našim vjernim kupcima koji su prepoznali naš trud i kvalitetu, na čemu im se ovim putem i zahvaljujemo.

– na adresi Viktora Vide 11 u Splitu, trgovina i servis za ugradnju guma, brzi servis za sve skutere i motocikle, te kompletna ponuda originalnih te zamjenskih rezervnih dijelova – generalni uvoznici Pirelli i Metzeler guma za republiku Hrvatsku
– isporuka guma direktno sa našeg lagera
– u ponudi svi relevantni poznati i manje poznati svjetski brendovi guma za motocikle i skutere odmah sa lagera ili po narudžbi( Metzeler, Pirelli, Dunlop, Michelin, Bridgestone, Continental, Avon , Sava, Heidenau, Maxis, Vee Ruber, Mitas itd.. )
– stručno osoblje koje vam može pomoći u pravilnom izboru gume, savjetom i preporukom
– sve vrste plaćanja
– dostava na bilo koju adresu unutar Republike Hrvatske
– pod uvjetom da su raspoložive na lageru proizvođača, rok isporuke za gume koje trenutno nisu dostupne na našem lageru je 5 do 7 radnih dana.

Tvrtka Motobox d.o.o., sa sjedištem u Splitu , bavi se prodajom i ugradnjom svih vrsta guma za motocikle, skutere i mopede, renomiranih proizvođača kao što su Metzeler, Pirelli, Michelin, Dunlop, Bridgestone i Continental, Sava i Mitas. Motobox d.o.o. je generalni zastupnik za Metzeler i Pirelli program moto guma za Republiku Hrvatsku.

Na jednome mjestu u mogućnosti smo vam ponuditi veliki izbor svih vrsta guma za motocikle, skutere i mopede po povoljnim cijenama, te u našoj poslovnici u Splitu, kvalitetnu i povoljnu ugradnju guma. U svakom trenutku stojimo Vam na raspolaganju putem telefona ili e-maila , po pitanju savjeta i stručne pomoći oko odabira guma za Vaš motor.

Također, u ponudi imamo gume za automobile te aluminijske i čelične felge renomiranih proizvođača. Kompletna ponuda dostupna je na www.autogumeshop.com

Osnovni podaci:

Puni naziv: Motobox d.o.o.. za trgovinu i usluge, društvo s ograničenom odgovornošću
Skraćeni naziv: Motobox d.o.o.
Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Splitu, pod brojem Tt-08/75-2
Adresa sjedišta: Trondheimska 13, 21000 SPLIT, HRVATSKA

Adresa trgovine i servisa: Viktora Vide 11, 21000 Split
MBS: 060239798, Trgovački sud u Splitu
OIB: 59017222611
VAT: HR59017222611
Temeljni kapital: 150.000,00 kn, uplaćen u cjelosti
Direktor i član uprave: Matko Ozretić, zastupa društvo pojedinačno i samostalno

Poslovna banka:OTP Banka d.d.
IBAN račun: HR4924070001100658753

BESPLATNA DOSTAVA

za sve narudžbe iznad 1000kn!